Jadłospis

Od 17 maja 2021 r. aktualne informacje dotyczące stołówki są zamieszczane na oficjalnej stronie szkoły  w zakładce "Dla rodziców" stołówka/jadłospis. Link poniżej:

https://sp2.edukacja.kety.pl/stolowka-szkolna


Od 1 września 2020 r. cena jednostkowa obiadu dla ucznia będzie wynosić 4 złote 50 groszy. 

Proszę aby rodzice, których dzieci będą korzystać ze stołówki, wypełnione i podpisane umowy dostarczyli do szkoły do 14 sierpnia 2020 r. w godzinach pracy placówki: 8.00 - 14.00.
Wzór umowy (kliknij tutaj),  wzór edytowalny (kliknij tutaj).

 Opłaty za obiady.

 

Za miesiąc marzec opłata wynosi 67,50 złotych - płatne do 15.04 2021 r.

Za miesiąc kwiecień opłata dla klas: 1a i 1b, 2a i 2b, 3a i 3b wynosi 22,50 złotych - płatne do 15.05.2021 r.

 

Odpłatność za obiady należy wpłacać na konto Zakładu Obsługi Szkół i Przedszkoli Samorządowych - nr konta:

52 1050 1070 1000 0023 6752 6288

Wpłaty można dokonać przelewem lub gotówką w kasie Zakładu Obsługi Szkół i Przedszkoli Samorządowych, ul. Kilińskiego 1.

Opłatę za żywienie pobiera się z dołu  w terminie do 15-ego dnia każdego miesiąca, następującego po miesiącu, którego opłata dotyczy.

Na przelewach w tytule płatności należy podać imię i nazwisko ucznia oraz szkołę (np. Jaś Kowalski ZSG 2). Prosimy realizować przelewy do 15 każdego miesiąca (jest to termin wpływu należności na konto), gdyż od wpłat zrealizowanych po tym terminie będą naliczane odsetki.

Wysokość opłaty, sposób wyliczenia, zasady obliczeń, sposób płatności określa Umowa o świadczenie usług żywieniowych, którą podpisuje każdy Usługobiorca.

 

PLANOWANY JADŁOSPIS- DIETA PODSTAWOWA



DATA

OBIAD

   
   
   
   
   


ZASTRZEGA SIĘ ZMIANY W JADŁOSPISIE

Alergeny występujące w posiłkach:  

1. Zboża zawierające gluten

2.Jaja i produkty pochodne

3.Ryby i produkty pochodne

4.Mleko i produkty pochodne

5.Seler i produkty pochodne

6.Nasiona sezamu i produkty pochodne

*Zgodnie z informacjami od producentów użyte produkty gotowe (np. kakao, herbata, ketchup, koncentrat pomidorowy, produkty z mięsa) mogą zawierać śladowe ilości alergenów: glutenu, mleka, łącznie z laktozą, jaj, soi, orzechów, selera i gorczycy.

Copyright 2011 Jadłospis. Zespół Szkolno-Gimnazjalny nr 2 w Kętach
Joomla Templates by Wordpress themes free